Despre noi

Home / Despre noi

Despre noi

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
 
       
        Pasiunea noastra pentru plante s-a concretizat in aceasta mica afacere de familie, pe care am sperat sa o putem dezvolta si extinde. Dupa o activitate de 14 ani, am ajuns sa producem plante ornamentale pe o suprafata de 45.000 mp, urmand sa ne extindem productia cu inca 10 ha.
In anul 2020, dupa o lunga perioada de observare a comportamentului plantelor si daunatorilor care le afecteaza si dupa studierea efectelor substantelor fitosanitare asupra lor, am decis sa ne extindem obiectul de activitate pentru a va ajuta si pe dumneavoastra sa mentineti plantele sanatoase. Bolile si daunatorii pot aparea in oricare din cele 4 sezoane si trebuie sa fim pregatiti sa le combatem la timp!
Astfel, totul este o afacere de familie care are ca domeniu de activitate cultivarea, comercializarea plantelor ornamentale si comercializarea substantelor necesare protejarii lor. De asemenea, la noi puteti gasi o gama variata de articole pentru casa si gradina.
Profesionalism
Lunga perioada de activitate in domeniu ne-a invatat sa oferim toate conditiile optime plantelor pe care le crestem! Astfel, folosim cele mai bune utilaje si sisteme pentru ca plantele sa se dezvolte armonios, intr-un mediu propice si ferit de boli si daunatori! Acest lucru il puteti oferi si dumneavoastra mai departe cu ajutorul substantelor fitosanitare pe care vi le punem la dispozitie pe acest site.
Prin intermediul acestui magazin online, venim in ajutorul dumneavoastra prin comercializarea unei game variate de produse, de la producatori renumiti precum: Naturevo, Bayer, BASF, Syngenta, ADAMA
Consultanta de specialitate
Expertiza unui specialist se reflecta în elaborarea și aplicarea unor scheme personalizate de protecție, ținând cont de diferite elemente precum plantele cultivate, solul, condițiile climatice, măsuri aplicate anterior.
În acest context, cunoașterea și identificarea precoce a patogenilor si daunatorilor plantelor reprezintă etape importante în elaborarea programul de protecție aplicat iar aplicarea de tratamente fitosanitare asigura in final plante sanatoase.
Astfel, la noi puteti gasi informatii de specialitate despre plante, substantele fitosanitare precum si despre restul articolelor pe care vi le oferim spre vanzare, de la DR. ING. IRINA NEACSU, specialistul in domeniu al acestei afaceri.
DR. ING Irina Neacsu a studiat si publicat lucrari despre daunatorii arborilor, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai utile si profesionale sfaturi din partea noastra.
 
 
Din timpuri străvechi omul a simţit nevoia de frumos şi de a avea în preajma sa plante decorative.
Arborii ornamentali reprezintă o parte majoră a arhitecturii peisagistice urbane, importanța acestora fiind frecvent subliniată în literatura de specialitate dar și în rapoarte guvernamentale sau ale organizațiilor internaționale. Prezența copacilor în amenajările peisagistice aduce beneficii mediului înconjurător (reglarea microclimatului și ameliorarea poluării, creșterea biodiversității florei și faunei, atenuarea zgomotului și furtunilor în zona urbană, adaugă cantități importante de oxigen în mediul înconjurător, filtrează și purifică aerul de poluanți).
Ințelegand beneficiile spațiilor verzi si acordând o atenție mai mare mediului înconjurător, in 2007 am infiintat Pepiniera Bolintin Deal (la 12 km de Bucuresti), jud Giurgiu.
 
" Dupa ce toate animalele vor fi vanate,
Dupa ce toate apele vor fi poluate,
Cand tot aerul va deveni imposibil de respirat,
Abia atunci vom descoperii ca nu putem manca banii "
- Profetie Cree
Articole blog
Aboneaza-te la newsletter!